Logo Handybar
Handybar Handybar Handybar Handybar Handybar
NL  FR  ENG   

AANMELDEN
Gebruikersnaam

Paswoord

NIEUWS
06/03/2015
test promotie
Lees meer
27/06/2010
Welkom op onze website
Lees meer

Waarom Handybar®?

Auto-instaphulp

Vele mensen kennen het probleem. Het in- en uitstappen uit een voertuig. Dit is voor velen een niet prettige ervaring. Omdat rugklachten, overgewicht, een lichamelijke beperking, of gewoon de leeftijd het moeilijker maakt om in uw voertuig te komen. De Handybar® is dé oplossing! Met de Handybar® is het in- en uitstappen van een voertuig een fluitje van een cent. 


     
Vele mensen in binnen en buitenland ontdekten de Handybar® en zijn zeer blij met dit fantastische product dat uw mobiliteit vergroot. Door de Handybar® in het slotoog (het oog waar het deurslot van uw autoportier in valt) te plaatsen creëert u een extra handvat welke het in- en uitstappen aanzienlijk vergemakkelijkt. Hieronder ziet u hoe eenvoudig de Handybar® te gebruiken is.


Auto-instaphulp stap 1   Auto-instaphulp stap 2   Auto-instaphulp stap 3
Auto-instaphulp stap 4

Stap 1:Open het portier van uw voertuig.
Stap 2:Plaats de Handybar® stevig in het slotoog van uw auto.
Stap 3:Druk de Handybar® nu naar voren. Deze klemt zich nu stevig in het slotoog.
Stap 4:U heeft nu een extra "handvat" gecreëerd en kunt nu door op uw Handybar® te steunen uit uw voertuig stappen.

 

Ruitenbreker

De Handybar® is voorzien van een extra verharde punt waarmee u een raam kunt inslaan om u zelf in veiligheid te brengen wanneer u bekneld of te water raakt.


Ruiten breken met de Handybar

Autogordelmes

Door het geïntegreerde snijmes net boven de handgreep is de Handybar® ook meteen een gordelmes wanneer u bekneld raakt in uw voertuig en de autogordels niet meer kunnen worden losgemaakt. Hiermee is de Handybar® niet alleen een handige tool om in- en uit te stappen, maar vergroot het ook uw veiligheid bij een calamiteit.


Gorder doorsnijden met de Handybar

Handybar ©